alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Ale Älvsborg Sverige

Två feta bröder söker hem

  • Två feta bröder söker hem
  • Två feta bröder söker hem
  • Två feta bröder söker hem
  • Två feta bröder söker hem
  • Två feta bröder söker hem
På grund av ändrade familjeförhållanden måste Emacs och Vim bli ägare till en ny människa eller familj.

De är keliga och trots sin ålder säger Emacs inte nej till lite lek och bus. Vim gömmer sig helst i sin kattunnel eller tvättkorgen. De kvittrar när du klappar dem på magen och sover gärna i sängen. Eller öppnar en byrålåda eller garderob och vilar där.

Vim och Emacs är bröder och snart 10 år. Rumsrena och som de flesta katter har de sina egna speciella karaktärer. Inga kända skador, och de är inte försäkrade i dagsläget. De är kastrerade vid 6 månaders ålder.

De har alltid bott tillsammans och varit innekatter men bor ni lantligt kanske de vågar sig ut om ni testar. De är inte vana vid små barn eller hundar men skulle passa perfekt som sällskap till en äldre person eller dig/er som har utflugna barn eller liknande.

Det är sorgligt att de måste flytta och jag är noga med att de får ett bra hem, pengarna spelar inte in i deras flytt till ett nytt permanent hem.
500 kr20 november 2018

Aletorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information